Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten publicerade jag första gången här på Poeter.se 2016-02-01. En ord-och begreppslek inspirerad av den moderna fysiken.


Ingenting

Ingenting är något
som inte finns
att detta något inte finns
implicerar explicit
att inget finns
i sig självt, något ting
som turnerar en kontextuell
twist.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 09:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa långsamt med tankens klarhet!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP