Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att försvara


avgrunden får fritt

ta sin väg igenom mig

leende stå kvar




Bunden vers av Horace
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-14 11:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
Att stå upp för sig själv och den man är, så tolkar jag denna och det tilltalar mig
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace