Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdykande ur avgrunden


när tiden räknat

fel och jag drogs ut till slut

hade det ljusnat




Bunden vers av Horace
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-11-14 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace