Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e MORRONEN.

Hjärtans Längtande toner.
Tonikan ren,
dominanten
steg ur mitt hjärta.

Flyktande mot himlen,
buren av dimmans gråa sjok.

Primen föds ur själens djup,
resonansen förblir alltid trygg.
Kan aldrig mera vissna och dö.

Trons patos, Treenighetens grund.


© Bosse 14 november 2020.







Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten