Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAR(K)LEK - haiku

På sliten parkbänk

sitter kärlek leende

minns första kyssen




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-11-16 17:49



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Så enkel men genial


2020-11-18

  Niliboy
Fin haiku!
2020-11-17

  Feliaxel VIP
Alla minns väl den första kyssen
Fint
2020-11-17

    Lena Staaf VIP
Ljuva minnen som väcks vid åsynen av den gamla parkbänken ( som kanske var lika ung som kärleken då).
2020-11-17

  M.Eta
Då såg man nog inte att soffan var sliten!
2020-11-17

  ULJO
Minnen
2020-11-17

  Öknens Ros VIP
Romantiskt möte på välbesökt plats.
2020-11-17

  Kajan VIP
En vacker bild; bänken kanske var ny vid tiden för den första kyssen tänker jag.
2020-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
Mmm - ;-) - så fint!
2020-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP