Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


830.BINGO!...

ska vi
kasta
#OSS#
i ropet?...

%
If you want...
...en två...13...några
skuggor skrek förtvivlat här...

%
I can let you...
...en två...21...och nu
svävande tystnad...kröp en såg...

%
fly the #=aircraft=#...
två tre..33...BINGO!...
#the ax in my soul...which...
is not visible for the eyes#...

¤
eldmoln _ kokar _ muttrar _ och drar
_ det otydliga i uppenbarliga_
river _ spetsar _ med en ström
av sjudande bäckar...
¤




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP