Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tomma pappret III

att inte skriva
det blir liksom en vana

dagarna blir veckor,
veckorna blir månader

ingenting fastnar på pappret -
tomheten skriker mig i ansiktet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-17 09:55



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, det är härligt att få vara kreativ på något sätt. Att kunna skriva är inte det sämsta. Det kan du! Tomheten tycks ha gett med sig.
2021-04-22

  DominiQueen
Å ibland behöver vi tomheten för att fylla på med nytt, och det är som ebb och flod, egentligen helt Okay.
Önskar Dig massa flow och inspiration när så känns rätt :-)
2020-11-20

  Nils-Robert
Här sitter en till. Det blir så emellanåt.
2020-11-20

  Språk, hjärna!
Riktig iakttagelse. Men även att göra tvärtom fungerar.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP