Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter morgonregn

Regnsmekta stigar

solleenden bland löven

Själens vilorum




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-14 11:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2020-11-16

  Kajan VIP
Öppen ren och vilsam poesi
2020-11-14

  BenGust VIP
Solen sprider lätt leenden omkring efter att regn gått förbi. Kombinationen livgivande vatten och växtgrundande sol
bidrar till harmoniska svängningar inom oss. Och luften känns då än mer behaglig.
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP