Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversationer





Fortsätt bara prata,
så vi kan övertyga varandra om att våra problem är vi,
att våra problem sitter i huvudet

Hög på illusioner,
dyrkar drömmar,
lever för en lögn

Hon skickade mig döda blommor





Fri vers av Åke Hansson del 2
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-11-14 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Hansson del 2