Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag vill gå hem och öva"

 

Jag säger som Kishti sa till Paulina i Idol i går

 

"Jag vill gå hem och öva"

 

 

När jag ser dig
Jag vill bli bra på vad det nu är...
Vad...jag nu inte vet exakt
Jag vill förstå...vad jag nu inte förstår
Jag vill klura ut alla värdsliga frågor
i dina ögon mot mina läppar
Jag vill ... fatta....vad det nu än är
Jag behöver fatta

 

 

 

Jag vill gå hem och öva


Bli bättre

Bli lika bra som dig

 

Bli bra nog för dig




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP