Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

makt är kunskap

ödmjukt ser jag
kunskapen har makt
och makt är kunskap
för jag vet

och med vetskapen
kommer modet
och kunskapen sprids
till de som vill veta
som jag

ödmjukt vet jag
att makt är farligt
om det missbrukas
om det misstolkas
om jag gör fel




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-11-14 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva