Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl den tolfte

krigade slag efter slag
Belägrade stad efter stad helt strids glad
Hade en vacker dag till slut nästan hela Europa
i sin makt
Karl den tolfte med sina hundratusen man stark arme
Så det sista han var, var ju svag
Men verkligheten kom ikapp honom till slut då han
själv blev mördad med ett skott i huvudet vid den
norska fästningen Fredriksten
Den 30 november 1718 tror jag visst att det var..

Karl den tolfte!

Ken Cassel
14/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel