Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön har nu fallit och ligger helvit på taken

då även Tomten har vaknat glad i hågen och knullar
nu en liten Nissan i baken, ho ho ho
Och det medan Tomtemor står vid spisen och hör när
det för Tomten går
Tomtemor blir då så kåt och letar efter sin dildo men
hittar bara en ask med choklad, såvitt jag förstår
För bit för bit för hon in bitarna i musen
Och kan ni tänka er att det gjorde visst susen
För nu är musen full och kletig medan Tomtens balle
är slak och smetig
En liten Nisse kommer då till undsättning och ställer sig
på tå för att musen på Tomtemor kunna nå
Tomtemor vill då suga kuken på Tomten
Tomten torkar då vant av sin balle på duken
Men nu luktar den väl ändå inte så gott ändå
Så medan Nissen knullar Tomtemor som en tok
frustandes lycklig som få, så gnyr och kvider Tomtemor
lika högt som för två
Ja, så pass att Nissen till slut ut ur Tomtemor glider
utan att det svider
Men Nissen är inte ledsen för det utan känner sig ändå
precis som Tomten helt nöjd
För det här med Jul är väl ändå en tid för fröjd..

Snön har nu fallit och ligger helvit på taken!

Ken Cassel
14/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel