Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härden


I eldstaden

På glödande
kol

Skira dimgrå
slöjors dans

till aska




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-14 17:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och varm är din dikt!
2020-11-14

    Lena Staaf VIP
Vacker bild!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP