Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego.

En sakta dans
Till långsam men tung musik
Ett yttrande runt omkring
Ting som ni inte har en aning om
Men som ger er rätten att bedöma
De felsteg som blivit tagna
Felsägningar som hoppat ur mun
Mun mot mun-metoder
I hopp om att ge er fördelar i social anpassning
Som i slutändan är missanpassning
Till ett liv i hat och avund
En ensam och dunkel tillvaro




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-14 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP