Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlek är som glass

Att skriva om kärlek är inte min grej
Iallafall inte sådan som finns mellan dig och mej

Jag kan skriva om kärlek som får mig att falla och ligga skadad kvar

Att skriva om kärlek är inte min grej
Iallafall inte sådan som är underbar

Att falla för och med dig
Gör lika ont som glass

Jag är van vid kärlek
Som är kantig och vass

Att skriva om kärlek är inte riktigt min grej
Iallafall inte sådan som du ger mig

Jag kan skriva om allt som gjort ont i mitt liv

Men inte om att, mitt huvud på din bröstkorg,
är allt jag vill
Att höra dig prata och skratta
får tiden att stå still

Att skriva om kärlek är nog inte alls min grej
Men jag hade visst lite jag behövde säga dig











Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-14 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake