Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger mig ut!

Så länge har jag vilat

känner mig så svag

järnbristen var för svår

kraften sakta återvänder

går en liten tur med stavar

men jag kanske snavar

och får repa mod igen

satsar inte på att vinna

men att hälsan finna!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-14 19:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt när krafterna återvänder!
2020-11-16

  siv birgitta.a. VIP
det är bara att kämpa på vet hur det känns , bara tänka tankar som ger kraft
2020-11-15

  Bibbi VIP
Lycka till!
2020-11-15

    Lena Staaf VIP
Fint att du kämpar på! Det blev en fin dikt av det också.
2020-11-14

  bibbi ahrnstedt
Fint, man måste utmana sig själv ibland
2020-11-14

  Sparvögat VIP
Hälsan mår bra av en promenad liksom själen...
Krya på dig!
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy