Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LJUSETS SEGER

Rå luft från havet

och nya direktiv

Hur kommer dessa

att påverka mitt liv?

Varm vind från himlen

Rättfärdighetens sol

Varmt innerst inne

Där ställer jag min stol

 

 

Grått, vått och mulet

November lägrar sig

Dystert och kulet

Men jag är här hos Dig

På segrarsidan

jag hamnade till sist

Stilla förbidan

och ingenting känns trist

 

 

Vi som är kristna

och känner världens Ljus

kan triumfera

trots bränningarnas brus

Vi står på Klippan

i mörk novembernatt

Vårt fyrtorn lyser

och här har vi vår skatt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-11-14 20:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hjärtans tack!
Därinne bor Jesus Kristus.
2020-11-15

  Lottie Ålhed VIP
Varmt innerst inne där ställer jag min stol En fin rad Applåd.
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP