Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du/ porträtt

 

 

Jag har jagat ljuslågan, letat skuggor där du inte möter.

 

Jag vill hålla hösten om oss,

Allt som inte blev talat men ändå sagt.

Du vet, norrsken har hamnar vi aldrig mött.

Jag är trött nu, håller ord och meningar inuti,
Om det som var, det som blev

 

Och det som kan förbli.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert landar dina ord som bomull och hopp om kärlek, mänsklighet och värme runt ett naket hjärta.
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP