Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök

 

den stiger

ringlar sig upp

så högt att tak ej finns

 

doften från den hals

jag aldrig sett

möter med ögon

som setts oavsett

 

mäktigheten i detta

hjärtan i slag

på olika håll 

trummande i höjd

 

mötet som inte fanns

men trummande skinn

hade ett minne

blev till oss.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-14 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen rök utan eld. En del människor och möten tränger in, etsar sig fast, som din ordskicklighet fångar så levande gestaltat som här.
2020-11-15

  AiA Maria den fria
Känner
Hjärtans
Trummande
Slag
Når
Oanade
Välkända
Höjder


Tack !
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö