Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtålig

Som om min dagbok.
Med omslag av vit marmor.
Skyddar min saga.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-14 23:24



Bookmark and Share


  Horace
prinsessor och
konstnärer är ofta
ömtåliga
de förra har gott hjärta
eller får det av sin prins
med tiden
och konstnärerna har sitt
snille och sin obändiga
vilja att nytt och värdefullt
ska bli till och finnas

och deras sagor korta
eller långa slutar
alltid väl
sagor är liv

bokmärke
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP