Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens oändlighet

I evighetens oändlighet
Spår av oss
Spår av det som varit
Spår som förevigats
På jordens himmel

I evighetens oändlighet
Lever minnen kvar
Rester av allt som var

I evighetens oändlighet
Är allt så mycket större än vi tror
Där existerar inte bara planeten där vi bor

I evighetens oändlighet
Finns inget slut
Bara en oändlig evighet




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-15 00:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
snyggfångad evighet
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP