Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt hjärtas längtan/porträtt

 

När kylan rister och ben bär svårt 

Vem ska höra längtan

Som slår så hårt,

Vem fångar tårar att bära dit

där saknad är en storm förlit

Vart kargar klippors trängtan

Och vindnära skum

 

Jag är en hålighet,

en snäckas viskning

Ett under I våglighet

Målar ensamt dess bristning

Jag har min gråt så innerligt buren

 

Det tär på hjärtat djupligt skuren,

Sålikt tränktar jag närvaron av er,

Ni hädangångna jag ej mer ser.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-15 00:56



Bookmark and Share


  ULJO
De hädangångna i minnets arkiv. Gott det också.
2020-11-15

  Coldasice VIP
Sorgligt vacker
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP