Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PANIKTIDER

Jag minns Magnus Ugglas låt om panik

Nu känns den ännu mer aktuell

Det hjälper dig inte om du är rik

eller infernalisk rockrebell

Helt plötsligt är du nästa offer, min vän

Det kan hända vem som helst

Men oavsett all skrämsel i tidningen:

Dör jag är jag ändå frälst!

 

LARZ GUSTAFSSON 15/11 2020

 

https://www.youtube.com/watch?v=8vGRPtiUOWg

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-11-15 10:59



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja inför pandemin är vi alla lika... sen behandlas sjuka väldigt olika. Inte rättvist men inte inte heller det är nåt nytt.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP