Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är jag

smyger sakta nu
vill inte störa för mycket
här är jag ändå




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-15 12:43



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, ibland som nu i dessa tider gömmer vi oss lite, men det hugger å drar å vi lever på hoppet!
2020-11-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
fortsätt va!
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva