Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfamän


jag har då inget emot alfamän
jag älskar hur du njuter av dem

hur du når extas
hur du knullas av dem

hur du håller fast mitt huvud
efter du blivit fylld

tills jag slickat dig ren























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-15 14:34



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jiiiiihaaa!
Sådär ja!

fan va bra!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando