Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Cornelis Vreeswijk


Nr 130 "Bitar av Cornelis"

Cornelistavlan
hängde på sniskan

Ciggen stack ut
ur mungipan

Han kastade ciggen
Drog upp munskyddet
Rättade till tavlan

Glöden fanns kvar i luftrummet
mellan verklighet och fantasi

© Christer Johansson 2020-11-15




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-15 15:31



Bookmark and Share


  Maria Natasja
"Glöden fanns kvar i luftrummet
mellan verklighet och fantasi"


Riktigt snyggt!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP