Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen väntar

Kala träd som vajar i vinden

Sträcker ut sina grenar

Som för att omfamna 

Mörkret och kylan

Dimman som sänker sig 

Över blygrå sjö

Viskar i gryningen kom

Och nu kan naturen bara vänta 

På att vintern ska göra sitt intåg

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-16 06:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja hoppfullt och melankoliskt på samma gången, kampen dem emellan, vinter, snö och ljus, eller värme, blask och mörker... Du väljer ljus känns det som... Snön...
2020-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med höstkänsla!
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP