Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista skilsmässan






 

Livet är slut

jag förstår det nu

Nu hjälper inga tjut

jag står åter utan fru

 

Jag försökte tigga

om att få bädda

Som jag ville att vi skulle ligga

men inget gick att rädda

 

Kärleken dog

om den nu någonsin fanns där

Hon titta på mig och log

berättade något om sina begär

 

Tyckte jag borde förstått

att dagens kärlek kräver finess

Att alla vill leva flott

att man ingenting är utan klöveress

 

Så nu när mina krafter sinar

går hon glad i hågen sin väg

Hon ser på mig som står där och grinar

säger trodde du verkligen på det där

 

Kroppen är trött

själen förstörd

Hjärtat sönder-nött

kistan framkörd

 

Lägger mig i kistan

stänger ögonlocken

Men skriver först på startlistan

säger sen till kocken, kör in mig med chocken

 

Jag suckar tungt

förstår att jag varit en idiot

En osynlig låga träffar min hjärtpunkt

som snabbt förvandlas till ett eldklot

 

Mitt inre brinner, tårarna rinner

snälla Gud, ta mitt liv, låt det ta slut

Jag vill inte äga något som påminner

mig, om mina kärleksbeslut

 

 

 

 
 









Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-15 18:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag håller mig numera till Höga Visan 2:6 och slipper bli besviken.
2021-01-11

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det smärtar att läsa detta. All styrka till dig.
2020-11-20

  Nils-Robert
Så smärtsamt, så sorgligt.
2020-11-20

  Öknens Ros VIP
Brusten kärlek, brustna illusioner.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP