Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... efter...livet...före ... ... ...




människan
en droppe
i havet

ovetande
om att
två

i vågrörelse
skapar
hel

ocean
















Ödmjuk
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-15 19:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande bra diktat!
2020-11-16

  ULJO
Briljant
2020-11-16

  Solstrale VIP
Levande besjälande rader! Tack!
2020-11-16

  Bjarne Nordbö
Wow. :)
2020-11-16

  Horace
aldrig torka ut
alltid överflöda
och dela

torkar du så
vattnar jag
eller tvärtom

du flödar och
delar, så tryggt
2020-11-16

  Sparvögat VIP
Insiktsfull spegling...
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria