Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Läslust 2



Prydnad

Redan vid sex års ålder läste han Shakespears samlade verk. Han skulle bli poet!

Men staden och invånarna som vinglade på de asfalterade gatorna vill annorlunda. Han skulle bli skolläkare.

Man portförbjöd honom i bokhandeln på Storgatan, och biblioteket vägrade skriva ut ett lånekort till honom. Ändå blev han poet.

Hur stor är egentligen poesins kraft?



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-08-04 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP