Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa

 

 

Jag har förlorat orden,

Målandet inuti och de klara färgerna.

Arket förbli tomt,

Sångerna nakna och värken från

hjärtat som aldrig stillnar.

 

Det är nu jag håller ut, vandrar rum och

låter ansiktet möta regnet.

Det svalkar så mot det som tär,

som att himlen gråter, sjunger och

målar mark där jag går.

 

En dag ska jag måla just det ,

Ur tacksamhet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-15 20:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj vilket vackert slut. Att känna tacksamhet är stort.
Ett vackert språk med både mörker och ljus i dikten.
2020-11-18

  Elaine.S VIP
Berörande och nära kommer dina ord för en känsla som går att känna igen.. Intensivt känslosam och lågmäld på samma gång...
2020-11-17

  Hon kallar sig poet VIP
andra stycket möter upp det första som ett skyddsnät under en balansös på cirkus....det känns som ett vacker skeende sker i dikten as we go along...
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP