Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyar inte mer (Min klimatkamp 15/11)

Det är söndag kväll och jag scrollar genom flödet i gruppen Klimatnyheter på Facebook. Det går in genom ena örat och ut genom det andra (eller skulle göra det i fall jag lyssnade i stället för läste).

Det är söndag kväll och jag scrollar genom nyhetsflödet i Dagens nyheter. Efter ett tag ser ögonen i kors och "jag tyar inte mer".

Det är söndag kväll och jag tänker på att idag är det exakt åtta år sedan jag träffade min numera avlidna vän för allra sista gången.


Det är söndag kväll. Och jag tyar verkligen inte mer.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-11-15 21:17



Bookmark and Share


  Burn

Oj, åtta år sen! Det är lång tid, det. Verkligen synd då att du inte fick träffa honom någon mer gång.

Söndagar har all rätt att få vara tyar inte-dagar, så gör du det.


2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP