Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk längre version elswhere


Dedicated/Tillängnad

Min hand dansar över din hud


Jag kan inte alla vägarna ännu


I min dröm


I min fantasi


Har jag dansat dem förevigt?


Du kom för att skapa uppror


Du kom för att skapa poesi med dina fingrar


inuti mig


Växer


Allt jag vill


Känna


Ännu vet jag inget


Ännu söker jag näring




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-27 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP