Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon börjar en ny arbetsvecka...bagatell

 

 

Novemberfåken

dystert tung över Söder

någonstans i väst

vilar nattens gäst så långt

bort och ändå så nära

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-15 22:29



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart, underbart fint.
Som en glasklar prisma.


2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP