Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig få vara den penna du ömsint smeka med dina lena fingrar
Låt mig vara den cigarett dina köttsliga läppar kyssa
Låt mig vara de ord som din tunga omfamnar
Låt mig få vara det köttet vars jävla fångenskap du vill befria dig ifrån
Låt allt blott få vara en älskogskrank fantasi
Ofrånkomligt och utom räckhåll på samma gång




Fri vers (Fri form) av Diktcent
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-15 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent