Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En dag förbi nu
Livet har sina stunder
Silverdroppar små




Bunden vers (Haiku) av skärva
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva