Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jämföra sånt och sånt.

Om jag ej ska jämföra mig med andra...?
Varför skall jag då jämföra mina hemskheter med varandra?




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-16 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim