Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvänd

Livet är lugnt och fridsamt.
Sover vi?
Ja, det gör vi.
Det är skönt och stillsamt.
När vaknar vi?
Morgonsolen är uppe.
Ja, det är den.
Jag vill den se.
Tyvärr.
Din vilan är evig.

Fridsamt och lugnt är livet.
Vi sover?
Vi gör det, ja.
Stillsamt och skönt är det.
Vi vaknar när?
Uppe är morgonsolen.
Den är det, ja.
Se den vill jag.
Tyvärr.
Evig är vilan din.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-16 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP