Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Frankrike representerar Frankrike hemma inom sitt territorium med bilder och texter som väcker anstöt?


Vad hände med Frankrike efter religion & kultursoppan.

*Vår generations kamp i Europa kommer att bli en kamp för våra friheter.

Macron är fortfarande övertygad: "Vi kommer INTE att ändra lagen eftersom det kommer att chocka någon annanstans!" för (chockad) någon annanstans, "

många kondoleanser var blygsamma," påpekade Macron.

Jag är av respekt för kulturer, civilisationer, men jag kommer inte att ändra min lag eftersom den chockar någon annanstans.

Enligt Emmanuel Macron, "just för att hat är förbjudet av våra europeiska värderingar är mänsklig värdighet mer än någonting annat, jag kan chockera dig, för du kan chockera mig istället.

Vi kan argumentera och argumentera för att vi aldrig kommer att slåss, för det är förbjudet och för att människans värdighet är framför allt.

"Religiösa ledare skapar ett system av jämställdhet mellan det som är chockerande och en representation, och en mans död och terrorismens faktum - det gjorde de - och att vi är tillräckligt rädda för att inte våga fördöma detta", fortsätter han.

Låt oss inte vara låsta i lägret för dem som inte respekterar skillnader.

Det är en falsk process och en manipulation av historien. "

Den gamla kontinenten måste bli mer oberoende. USA accepterar européer som allierade endast om "vi tar oss själva på allvar och om vi är suveräna i försvar", sade den franska presidenten.

När det gäller det amerikanska presidentvalet nyligen sa Macron att bytet av administration i Washington är ett tillfälle att arbeta med ömsesidig förståelse för att "vi (européer) fortsätter att bygga vår egen autonomi, som USA och Kina gör för dem." .

Macron utlöste en debatt förra månaden efter att ha sagt att Nato var "kliniskt död" och krävde en omprövning av Alliansen,

 

Macron utlöste en debatt förra månaden efter att ha sagt att Nato var "kliniskt död" och krävde en granskning av Alliansen.

Mike Pompeo berättar om sin franska flickvän, Jean-Yves Le Drian.

Pompey tillkännagav Paris besök i sin officiella stat i Europa och Mellanöstern.

 
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-16 09:53Bookmark and Share


  Koloristen VIP
Mångkultur fungerar inte. Det är allt vi behöver veta. Case closed.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP