Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens händer




Kärlekens händer
vill vara nära, tätt intill

gå bredvid
hålla dig i handen
när vägen är jämn och lätt att gå

gå bakom
med händerna mot din rygg
när dina steg är tunga i uppförsbackar

gå framför
med utsträckta händer
så att du inte ramlar i branta nerförsbackar

kärlekens händer
vill vara nära, tätt intill




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-11-16 09:53



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin dikt som verkligen lyfter fram handens betydelse.
2020-12-01

  Ezmeralda VIP
Underbart med sådana händer fulla av kärlek.
2020-11-28

  Maj-Lis VIP
Vackert och sant
2020-11-17

  Eva Helene VIP
Så värmande i sin innerlighet.
2020-11-17

  M.Eta
Alltid tryggt med en hand att hålla i!
2020-11-17

  bibbi ahrnstedt
Vackert diktat om kärleken
2020-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket kärlek händer här!
2020-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och vackert diktar du kärlekens innersta väsen!
2020-11-16

  Niliboy
Det är skönt med kärlekens händer!
2020-11-16

  Olof Lagerhorn VIP
Underbara ord om kärlekens makt.
2020-11-16

    Lena Staaf VIP
Så fint och ömsint kan kärleken beskrivas!
2020-11-16

  ULJO
Underbar kärlekspoesi
2020-11-16

  Sommarina VIP
Så vackert. Och mjukt
2020-11-16

  Solstrale VIP
Ja sådana är kärlekens händer, fint fångat! Så vill man bemötas! I allt, alltid!
2020-11-16

  Nils-Robert
En ström av kärlek till den man älskar. Vacker dikt.
2020-11-16

  Maria Sundelin VIP
Fint om tvåsamheten
Kramar
2020-11-16

  Feliaxel VIP
Kärleksfulla rader
2020-11-16

  Sparvögat VIP
En kärleksfull hand i dina ord beskriven...
Så fint
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP