Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dal och dal

 

 

Moln... Dal, Molns dal

Regn … Dal, Regnens dal

 

Hög …dal, Hög dal

Djup … dal, djupens dal

 

Frihet… dal, frihetens dal

Flykt… dal, flyktsdal   

 

Berg… dal, bergens dal

Skrik… dal, skrikens dal

 

Lek… dal, lekensdal

Dröm… dal, drömmens dal

 

Tår… dal, tårens dal

Sorg… dal, sorgens dal

 

Dödens dal!

Dödens dal!

 

Är min eviga hemmaplan

Som talar endas dal och inga berg

 

Dal och dal och dal




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-11-16 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP