Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för ölet!

 

 

Öl!

Alkohol!

Drogar!

 

Är en väldig effektiv behandling

Medicin

Lösning

 

För de ensamma och bortglömde av samhället

För de som aldrig känner sig en del av Sverige

För de som aldrig haft en existens på riktig

 

Där man ensamt dumper sig i sig sorg

Där man ensamt kränks och dör

Där svenskarna gråter och sörjer över hela världen

 

Men, Aldrig över sig själva

Som sträcker en hand till hela världen

Utom sina egna

 

Jag sörjer ingen svensk!

Jag sörjer ingen invandrare/flykting!

Jag sörjer ingen kärlek!

 

Tack för Ölet!

Du är min sorg!

Du är min ensamhet!

 

Dumpa mig djupt i din värld och gör mig till värdigt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-11-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP