Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenomen-o-logiskt

Tinget är detsamma
i annat fall är det nytt
det har sitt gamla hederliga namn
eller också har det bytt

Under andakt tar vi våra ord
och bemödar dem med ting
förskriver lite medicin
och samlar dem i ring

Så nöter vi ut vår värld
färgerna ger efter bit för bit
så tröttar vi ut vår värld
den blir tom, den blir grå,
den blir svart, den blir vit




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP