Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till sonett


Söker dig

Söker förtvivlad själv, nästan jagar
Kanske bakom dig, kanske nära här
Letar, söker, frågar dig är hon där?
Det finns ingen reson inga lagar

Hjärnan blundar hjärtat känner tårar
Du är borta, saknad och förlorad
Naken, ensam står jag kvar förundrad
Älskar ändå dina mjuka läppar




Bunden vers (Sonett) av skärva
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-16 14:33



Bookmark and Share


  Maria Natasja
snyggt och välskrivet!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva