Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu något som kan spegla tråkighetskänslan i Corona tiden.


Inget får vi göra längre.

Den första dag jag såg dig
som lyste upp mitt mörker
så gul stor och kärleksfull
skulle jag kunna svälja nu
från tomhets paradis burk
står på hyllan till min tid.

Gurkmeja fyller min sång
ger sen kraftens motstånd
skulle jag svälja dig stora
tablett eller smula sönder
till mina in födas slangar
så näringens komponent?

Först ett land lång uppe
en fågel som mig mötte
vilandes min hand mjuk
vit fin kärleksfullt farlig
se inte på mig blunda i
världen finns livet ditt

så lyste himlen upp
en gul stor tablett
mötte min blick
däri stärkelsen
för en kropp
medicinen
ger hopp

Vadå? Vi skulle ju skriva en sån låt!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-16 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP