Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Om sig själv 3



Prydnad

Tankar och ord finns på samma plan. Att leta upp pennan ur asken med skrivutrustning och sedan ta blocket från högen av osorterade papper för att skriva rör i första hand tankarna.

Alla människor är känslovarelser. Arbetet med pennan beordrar oss därför att också gestalta känslorna. Men de är sekundära i förhållande till tankarna.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-24 08:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gott gestaltat! Men måste tilläggas så visas nu mer inte din layout alls, dina bilder eller uppläsning i filer visas inte, pga någon felinställning eller tekniskt fel? Eller sidan här som inte accepterar programmerade texter... Du skapat!
2021-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP