Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hämnas alltid en svikare.


Idag viker jag pappersplan utav dina gamla foton
och väser ilsket ditt svåruttalade namn.

Det jag förut älskade att säga.

I morgon ska jag ringa din nya flickvän,
kvart över fyra på eftermiddagen
och hävda att du tafsar på din egen farmor.






















Fri vers av Maria Natasja
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-16 19:10



Bookmark and Share


  thyra
Hämnden är ljuv!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja