Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han frågar inte vad jag heter.


Efter det att du bedrog mig med
familjeterapeuten i Oktober
så ligger jag med prästens son,
i sakritstian
varje kväll.

Det finns nån slags
värdighet
i att Hora runt

sålänge man
är berusad av
nattvardsvinet.





Fri vers av Maria Natasja
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-16 20:23



Bookmark and Share


  thyra
Snyggt!

2020-11-17

  Hon kallar sig poet VIP
Denna var rakt på....ingen censur och bara ärlig och tuff och känslor som fick välla ut. Gillar det. Bara så ska det se ut!
2020-11-16

  Schackpoeten VIP
Ett mästerverk greppat ur de flestas verklighet som du skapat till ett konststycke. Jag lyfter på hatten.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja