Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din verkliga natur

Förblindad och uppvaknad

Ögon som ser klart

Det magiska skimret är borta

Din verkliga natur uppenbarad

Lögnaren
Egoisten
Narcissisten

Som använder och utnyttjar
Manipulerar och vrider och vänder
Allt till sin fördel

Tack för att jag vaknat ur min törnrosasömn
Tack för att du visat ormen inom dig

Jag går stärkt ur det här
Visare och en erfarenhet rikare

Du bär skammen
Skulden
Genom din demoniserande kappvändarmentalitet

Tack!




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-11-16 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild